Hlavní nabídka
3. sada - |
|||
VY_32_INOVACE_01_S2 |
Mléko |
||
VY_32_INOVACE_02_S2 |
Základní ošetření mléka |
||
VY_32_INOVACE_03_S2 |
Tvaroh |
||
VY_32_INOVACE_04_S2 |
Výroba sýrů |
||
VY_32_INOVACE_05_S2 |
Vepřové sádlo |
||
VY_32_INOVACE_06_S2 |
Olejniny |
||
VY_32_INOVACE_07_S2 |
Výroba rostlinných olejů |
||
VY_32_INOVACE_08_S2 |
Rafinované rostlinné oleje, emulgované a pokrmové tuky |
||
VY_32_INOVACE_09_S2 |
Tuky a oleje |
||
VY_32_INOVACE_10_S2 |
Voda – použití, požadavky na jakost vody, zdroje a úprava vody |
||
VY_32_INOVACE_11_S2 |
Ovoce |
||
VY_32_INOVACE_12_S2 |
Výroba kompotů |
||
VY_32_INOVACE_13_S2 |
Ovocné pomazánky |
||
VY_32_INOVACE_14_S2 |
Konzervace ovoce |
||
VY_32_INOVACE_15_S2 |
Druhy jádrovin a olejnatých semen |
||
VY_32_INOVACE_16_S2 |
Úprava a použití jádrovin |
||
VY_32_INOVACE_17_S2 |
Káva |
||
VY_32_INOVACE_18_S2 |
Koření |
||
VY_32_INOVACE_19_S2 |
Čokoláda |
||
VY_32_INOVACE_20_S2 |
Kakaový prášek a kakaové máslo |