DUMy SSVOS

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

Úložiště DUM > Podle autora > 13 Ing. Lipánová Jana

3. sada - Suroviny, Ing. Lipánová Jana

VY_32_INOVACE_01_S2

Mléko

VY_32_INOVACE_02_S2

Základní ošetření mléka

VY_32_INOVACE_03_S2

Tvaroh

VY_32_INOVACE_04_S2

Výroba sýrů

VY_32_INOVACE_05_S2

Vepřové sádlo

VY_32_INOVACE_06_S2

Olejniny

VY_32_INOVACE_07_S2

Výroba rostlinných olejů

VY_32_INOVACE_08_S2

Rafinované rostlinné oleje, emulgované a pokrmové tuky

VY_32_INOVACE_09_S2

Tuky a oleje

VY_32_INOVACE_10_S2

Voda použití, požadavky na jakost vody, zdroje a úprava vody

VY_32_INOVACE_11_S2

Ovoce

VY_32_INOVACE_12_S2

Výroba kompotů

VY_32_INOVACE_13_S2

Ovocné pomazánky

VY_32_INOVACE_14_S2

Konzervace ovoce

VY_32_INOVACE_15_S2

Druhy jádrovin a olejnatých semen

VY_32_INOVACE_16_S2

Úprava a použití jádrovin

VY_32_INOVACE_17_S2

Káva

VY_32_INOVACE_18_S2

Koření

VY_32_INOVACE_19_S2

Čokoláda

VY_32_INOVACE_20_S2

Kakaový prášek a kakaové máslo

Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky