Hlavní nabídka
2. sada - |
|||
VY_32_INOVACE_01_S1 |
Potraviny a pochutiny |
||
VY_32_INOVACE_02_S1 |
Trávicí soustava, metabolismus, výživa |
||
VY_32_INOVACE_03_S1 |
Léčebná výživa |
||
VY_32_INOVACE_04_S1 |
Jakost potravin a surovin, metody hodnocení jakosti |
||
VY_32_INOVACE_05_S1 |
Senzorické posouzení cukrářských surovin |
||
VY_32_INOVACE_06_S1 |
Druhy skladů, skladování potravin |
||
VY_32_INOVACE_07_S1 |
Konzervace potravin |
||
VY_32_INOVACE_08_S1 |
Výroba cukru |
||
VY_32_INOVACE_09_S1 |
Cukr |
||
VY_32_INOVACE_10_S1 |
Cukry, med, náhradní sladidla |
||
VY_32_INOVACE_11_S1 |
Obilniny |
||
VY_32_INOVACE_12_S1 |
Obilné zrno |
||
VY_32_INOVACE_13_S1 |
Pšeničný lepek |
||
VY_32_INOVACE_14_S1 |
Výroba mouky |
||
VY_32_INOVACE_15_S1 |
Mouka |
||
VY_32_INOVACE_16_S1 |
Škrob |
||
VY_32_INOVACE_17_S1 |
Škrobová zrna |
||
VY_32_INOVACE_18_S1 |
Výroba škrobu |
||
VY_32_INOVACE_19_S1 |
Zpracování vajec |
||
VY_32_INOVACE_20_S1 |
Skořápková vejce a vaječné hmoty |