DUMy SSVOS

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

Úložiště DUM > Podle autora > 13 Ing. Lipánová Jana

2. sada - Složení a vlastnosti potravin, Ing. Lipánová Jana

VY_32_INOVACE_01_S1

Potraviny a pochutiny

VY_32_INOVACE_02_S1

Trávicí soustava, metabolismus, výživa

VY_32_INOVACE_03_S1

Léčebná výživa

VY_32_INOVACE_04_S1

Jakost potravin a surovin, metody hodnocení jakosti

VY_32_INOVACE_05_S1

Senzorické posouzení cukrářských surovin

VY_32_INOVACE_06_S1

Druhy skladů, skladování potravin

VY_32_INOVACE_07_S1

Konzervace potravin

VY_32_INOVACE_08_S1

Výroba cukru

VY_32_INOVACE_09_S1

Cukr

VY_32_INOVACE_10_S1

Cukry, med, náhradní sladidla

VY_32_INOVACE_11_S1

Obilniny

VY_32_INOVACE_12_S1

Obilné zrno

VY_32_INOVACE_13_S1

Pšeničný lepek

VY_32_INOVACE_14_S1

Výroba mouky

VY_32_INOVACE_15_S1

Mouka

VY_32_INOVACE_16_S1

Škrob

VY_32_INOVACE_17_S1

Škrobová zrna

VY_32_INOVACE_18_S1

Výroba škrobu

VY_32_INOVACE_19_S1

Zpracování vajec

VY_32_INOVACE_20_S1

Skořápková vejce a vaječné hmoty

Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky